bieMEDIA'S FACILITY IS HOUSED IN A 27,000 SQUARE FOOT BUILDING IN DENVER'S HISTORIC BAKER NEIGHBORHOOD.

The building was constructed in 1920, and the renovation was designed to maintain a New York-style loft appearance and historical characteristics. From the original brick walls, to the hardwood flooring, to the soaring skylights, the facility's past was preserved, while launching it into the future.

The state of the art facility boasts 20 edit suites, a 20'x35' soundstage, featuring a three-wall, green screen cyc, and a 20'x34' conference and presentation room with video teleconferencing capabilities. In addition to its cutting edge technology, bieMEDIA made the facility convenient and comfortable by including a client observation room and private loft, a kitchen capable of catering services, and underground parking for employees and clients.